Havenbeveiliging / Port Security

Bent u opzoek naar Havenbeveiliging voor uw onderneming die uitgevoerd wordt door gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers dan bent u bij ons aan het goede adres.

Lees meer

Havenbeveiliging / Port Security

PF Security is een professioneel beveiligingsbedrijf gespecialiseerd onder andere in Havenbeveiliging.
Bent u opzoek naar Havenbeveiliging voor uw onderneming die uitgevoerd wordt door gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers dan bent u bij ons aan het goede adres. Goed getrainde medewerkers van PF Security staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Bij calamiteiten of bij onverwachte gebeurtenissen kunnen wij op zeer korte termijn beveiligingsmedewerkers bij u inzetten.

Na de aanslagen van 11 september 2001 is er nieuwe internationale regelgeving met betrekking tot veiligheid in zeehavens en aan boord van schepen ingevoerd. Deze regelgeving, International Ship and Port Security-code (ISPS) genaamd, is per 1 juli 2004 wereldwijd in alle zeehavens ingevoerd. De doelstelling van de ISPS-code is om het beveiligingsniveau in zeehavens dusdanig te verhogen dat het vergelijkbaar is met de beveiliging op luchthavens.

De verplichte maatregelen dringen automatisch mensen- en drugssmokkel en andere criminele activiteiten in het havengebied terug en verkleinen de kans op terroristische acties.

Elke haven is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan.

Wij leveren Havenbeveiliging als maatwerk op het hoogste niveau, waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw object.

Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal PF Security van haar de volgende diensten inzetten:

  • Het maken van uw Port Facility Security Plan (PFSP)
  • Vervanging/inzet van een Port Facility Security Officer (PFSO)
  • Het periodiek auditen van uw Port Faciltity Security Plan
  • Uitvoeren en begeleiden  van ISPS oefeningen
  • Snelle inzet van havenbeveiligers bij opschaling
  • De inzet van gangway bewaking
  • Tijdelijke toegangscontrole
  • Visitatie en controle op snelheid, alcohol en drugs
  • Opleiden en trainen van uw medewerkers

Beveiligingsbedrijf PF Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Offerte opvragen of meer informatie?

OfferteContact